måndag 25 augusti 2014

JÖSSES!!!! BIG-2

Shit. Vilken helg!

Jag och mamma packade ihop oss och åkte mot Backamos SKKutställning.

Oskar blev bäst Öppenklasshane med CK. Domaren gillade Oskar MYCKET och gillade att han hade attityd, precis som en dvärgschnauzer ska ha! När bästa hane började var jag galet nervös. Det kändes så bra och han var såå fin! Det resulterade  med att bli bästa hane med cert.

Det kändes så bra, vi var nöjda med det och nervositeten släppte, BIR/BIM blev Oskar BIR och det kändes helt overkligt. Vi började diskutera om vi skulle åka hem, klockan var elva och finalen skulle börja vid tre. Till sist betstämde vi tillsammans med Helena att vi skulle stanna.

Domare Kurt Nilsson
"Härligt huvud uttryck. Utmärkt hals, rygg och utmärkt bröstparti. Utmärkta vinklar, välställda ben. utmärkta rörelser. bra päls"
 
Vid tre började finalerna. Vår grupp skulle gå sist. Vi samlades i uppsamlingsringen och efter lång väntan gick vår grupp in.  Det regnade hela tiden under finalen, det öste ner. "Inte bästa förutsättningar för en pälshund" sa domaren till mamma.  Ganska snabbt blev Oskar och mamma utplockade av sex(!!!) stycken hundar och tillslut placerades han som BIG-2!!!! Helt jävla makalöst. Häftigt, grymt. Han var så fin hela dagen och mamma visade honom såååå bra.
I vår grupp, grupp 2 placerades dom såhär:
                                                                 BÌG-1 Grand Danois
BIG-2 Dvärg Schnauzer(Oskar)
BIG-3 Berner Sennen
BIG-4 Bull Mastiff

                                                Domare i Gruppfinalen: John R Walsh
 
 
DUKTIG Oskar. DUKTIG mamma!!!!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar